Keresés:
Moodle leállás

Ezúton tájékoztatunk Titeket, hogy a Moodle rendszer egy komolyabb frissítésen fog átesni július második felében, melynek során a verziója 3.5-ről 3.9-re emelkedik. Ennek keretében a rendszer új funkciókat kap, stabilabb és gyorsabb működést biztosít, és egy teljesen megújult, átláthatóbb és letisztultabb dizájnnal bír majd. A frissítés előtt elővigyázatosságból készítünk egy biztonsági mentést is.

 A rendszer frissítéséhez a Moodle-t egy tervezetten 1 hetes időablakra teljesen leállítjuk, hogy a frissítések zavartalanul végbe tudjanak menni.

Ennek időpontja: 2020. július 20 - 26.

A leállás időszaka alatt a Moodle-t, és így a benne lévő kurzusaitokat, anyagaitokat nem fogjátok elérni. Kérjük, ha bármire szükségetek lenne belőle a leállás hetén, azt július 20-a előtt töltsétek le / mentsétek ki.

 Fontos tudnotok, hogy a rendszer frissítését követően a rendszerben felépített korábbi kurzusaitokat nem veszítitek el, az adatok, kérdésbankok stb. megmaradnak. Lesz azonban egy-egy funkció, ami időközben elavulttá vált, és már nem támogatja az új verzió, így esetenként egy-egy tevékenység a kurzusokból eltűnhet. Ezen funkciókkal kapcsolatban készíteni fogunk számotokra egy listát alternatív lehetőségekkel.

Ha bármilyen kérdésetek felmerülne, keressetek minket bizalommal!

 

BGE OMK csapat 


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM