Keresés:
A KEP Ifjúsági Tagozat rendezvénye a KVIK-en

2018. szeptember 25-én tartotta rendezvényét az Alkotmány utcában a Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) Ifjúsági Tagozata. Első alkalommal bizonyult kicsinek a IV. előadó, melyet 82 hallgató és a KEP tekintélyes, vezető tagjai – több mint 20 fő részvételével – csordultig töltöttek meg. A rendezvény kettős célt tűzött ki: bemutatni a kormány turizmus stratégáját, az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosság munkáját és azokat a lehetőségeket, amelyeket a KEP Ifjúsági Tagozata kínál a 14-30 év közötti fiataloknak.

Az első részben Révész Máriusz az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, a Fidesz országgyűlési képviselője ismertette a Turizmus stratégiát, és ehhez kapcsolódva mutatta be a kislétszámú szervezetük munkáját, eredményeit, jövőbeni terveit. Az előadást követően érdekes kérdéseket tettek fel a jelenlévők, amelyekre mindenre kiterjedő, részletes válaszokat kaptak kormánybiztos úrtól.

A második részben Dr. Czeglédi József KEP elnök úr röviden beszélt a KEP célkitűzéseiről, alapszabályáról. Másodikként Vasvári József klubigazgató úr adott áttekintést a KEP és az Ifjúsági tagozat eddigi tevékenységéről, majd a BGE KVIK két oktatója, Antalóczy Györgyné és Bártfai Endre mondta el azokat a lehetőségeket, melyeket az Ifjúsági Tagozat kínál a hallgatóknak, többek között kapcsolati tőke „építése”, kutatási és szakdolgozati témák kidolgozása, mentorálás, gazdag szakmai programok, közéleti tapasztalatok szerzése, Közép-Európa jobb megismerésének elősegítése.

 

A hallgatók ezek mellett tájékoztatást kaptak a KEP októberi és novemberi szakmai programjairól is. A rendezvény levezető elnöke, Dr. Szalók Csilla KEP alelnök volt. További információk: www.kepcp.hu honlapon.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM